Pak regie over jouw leven!

Ben jij er na de nodige struggles aan toe om het leven eindelijk op jóuw voorwaarden te leven? Ik begeleid je met plezier naar dat leven.
Wacht niet tot deze site af is, maar neem vandaag nog contact op door te mailen naar mail@ariannewennekes.nl

Krijg regie over jouw leven

Jij weet wat het leven brengen kan. Je hebt genoeg meegemaakt. Genoeg van het leven gezien. Het is hoog tijd dat je nu gaat leven op jouw voorwaarden. Dat heb je al zo vaak gezegd.

Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Logisch. Want veranderen gaat niet vanzelf. Alles wat jij jezelf aangeleerd hebt, was ergens in jouw leven helpend en nodig. Zorgen voor anderen. Voelen wat zij nodig hebben. Klaarstaan. Die ene extra werkdag pakken. Niet zeuren of klagen. Je weet dat je het anders wilt. Maar je vindt dat ook behoorlijk ingewikkeld. Want wat gebeurt er als jij het ineens anders gaat doen?

Ik help je met plezier op weg. Liefdevol en scherp kijk ik samen met jou wat nodig is om de regie over jouw leven te pakken. Ook als je zorgt. Ook als je werkt. Ook als je gezin veel van je vraagt. Juist dan. Dus… leid jij straks een leven waarin er ruimte is voor jezelf én voor de ander? Waarin jij voelt waar je grenzen liggen en je deze prima kunt aangeven? Een leven waarin je juist daardoor meer plezier en ruimte voor LEVEN ervaart? Hoe heerlijk zou dat zijn?

Deze site kan wachten. Jij niet. Dus ben je tot hier gekomen, mail dan direct of druk hieronder op de knop om een kennismaking te boeken. Ik spreek je snel!

Liefs,
Arianne